Ydelser / Foredrag og undervisning

OPLÆG OG WORKSHOP:

Jeg går i dybden med emnerne som livskvalitet, sorg og krise, accept, søskende, smerter hos børn, samarbejde med kommune eller andre emner.
 
Emnerne er altid valgt med udgangspunkt i de udfordringer deltagerne møder i deres hverdag. Hvordan deres familieliv påvirkes og hvad de selv kan gøre for at påvirke deres hverdag.
 
Der er fokus på at deltagerne via selvreflektioner og evt gruppe arbejde tilegner sig nye handlemetoder, som de kan bruge i deres hverdag. Redskaberne skal bruges til at skabe mere energi og overskud i hverdagen.
 
Tidsinterval og indhold tilrettelægges med dig.
 

Et liv i alarmberedskab - foredrag 

At vælge livskvalitet frem for kvantitet, og hvordan det afspejler sig i hverdagen.

Jeg fortæller om en hverdag der påvirkes af angsten for at miste, barnets smerter, magtesløshed og at tage ansvar for sit eget liv. Du vil gå hjem med en inspiration og viden om at vilkårene i livet kan vi ikke ændre, men den måde vi ser på vores vilkår kan ændre meget.


Se mere - her
 

Temadag om smerter hos børn:

 
Smerter hos børn - indsigt mestring og lindring. Book en dag med den nyeste viden om smerter hos børn, samt fokus på hvordan vi bedst hjælper børnene i hverdagen. Dagen udbydes i samarbejde med Charlotte Jensen, psykolog og ekspert i smerter
 

INSPIRATION:

 
Hent inspiraton til emne og foredragsholder i inspirationskataloget som kan downloades her
 
Priser - tilbud gives efter aftale.
 
 
 
 
Tak for en rigtig fin temaaften. 
 
Det var en rigtig god kombination af teori, erfaring, stof til eftertanke og konkrete ideer, der kan bruges med det samme,  
 
Vi kommer gerne igen.
 
 
Ergoterapeut, Kis Holm Laursen | CVR: 36565772  | Tlf.: 22579540 | khl@detunikkebarn.dk