Download / Inspirationskatalog

Inspirationskatalog

Oplæg, workshops og kursusdage fra Det unikke barn

Download Kataloget - her

Hvad gør du, når barnet med handicap er ulykkeligt over sit handicap?

Hvordan skaber du et godt hverdagsliv for et barn med handicap eller kronisk sygdom, og hvordan sikrer du, at barnet får den hjælp og støtte, det har behov for?

Med et oplæg, en workshop eller en kursusdag fra Det unikke barn bliver forældre, pårørende og engagerede professionelle klædt på til aktivt at forbedre livs- og udfoldelsesmuligheder for børn med handicap og kronisk sygdom. Arrangementerne fra Det unikke barn er altid bygget op, så deltagerne får konkrete redskaber med sig hjem sammen med konstruktiv vejledning til, hvordan hverdagen kan forbedres og barnet bedst støttes i at acceptere dets særlige livsvilkår.

Hovedemner:

Det unikke barn er garant for kompetent ergoterapeutisk rådgivning og vejledning med hjertet på rette sted. Hvert enkelt arrangement kan tilrettelægges, så det passer til netop dit behov, hvad angår indhold, form og varighed. Et kursus kan f.eks. tage udgangspunkt i et eller flere af følgende emner:

• Familieliv og en god hverdag med et handicappet eller kronisk sygt barn

• Sociale kompetencer hos børn med handicap – hvordan de skabes og vedligeholdes

Smerter hos børn – hvad betyder smerterne for hverdagen, og hvordan støtter du bedst barnet?

Hvordan fremmer man selvstændighed og livskvalitet hos børn, der er afhængige af hjælp i hverdagen?

Sammensæt dit eget arrangement:

Det unikke barn arrangerer også oplæg, workshops og temadage i samarbejde med et bredt udvalg af eksperter og udvalgte firmaer, så du er sikret den nyeste viden og mulighed for at afprøve relevante hjælpemidler.

Kontakt mig i dag for en uforpligtende snak, så sammensætter vi det helt rigtige program til dig og din målgruppe. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

God læselyst

Kis Holm Laursen

Download Kataloget - her
Ergoterapeut, Kis Holm Laursen | CVR: 36565772  | Tlf.: 22579540 | khl@detunikkebarn.dk