http://tanketrolden.dk/

Lidt om mig og hvem jeg er.

Jeg er bare en helt almindelig småskør 39 årig, som pludselig har fået lyst til at have min egen blog. Et sted hvor jeg kan dele tanker, oplevelser, udfordringer – om at være handicappet eller bare om livet…

 

 http://prettysmallamalie.blogspot.dk/

Jeg er definitionen på en ægte 'PRESMA': 95'er (og her tales der om 95 cm i højden!) langhåret og langneglet modeblogger. Stilmæssigt svinger pendulet meget mellem behageligt boheme og sofistikeret snob. Jeg skriver indlæg som forhåbentlig vil inspirere dem, som har svært ved at finde rundt i fashion-jungleloven og blive moderigtig ved hjælp af små størrelser... Denne blog er dedikeret til alle jer tøsinder i miniudgave, som mangler en ligesindet der åbenhjertet står frem og fortæller om de ting man har brug for at vide! Smæk de små stænger op og nyd (forhåbentlig) "pretty small Amalie's" blog!

 

http://kodalhansen.blogspot.dk/

Hvem mig...?! Jeg er benhård og blød som smør. Jeg har tusind jern i ilden og forstår alligevel at værdsætte hvert enkelt sekund af livet. Jeg er mor til 3 unikke unger - 1 med astma, øreproblemer og uafklaret allergi, 1 med cerebral parese og sanseintegrations- og kognitive problemer og 1 meget nysgerrig og sensibel 3'er. Jeg er også selvstændig tekstnørd med ambitioner. Her på bloggen kan du følge med når jeg praler af mine smukke unger, skriver om deres udfordringer på livets vej og alt andet stort og småt der optager mig.

 

http://cpfar.blogspot.dk/

En ærlig blog om at få vendt op og ned på sit liv når man bliver forældre til et handicappet barn. Sorger og glæder, frustrationer og totale opturer. Om at have tanker andre ikke forstår, om at blive kørt rundt af systemet. Bloggen er er tænkt som et vindue, der kan smides ting ud af, når frustrationerne melder sig, en æresport hvor de gode stunder kan præsenteres og et sted hvor folk kan få et kærligt los bagi :)

 

http://eventyrgennemlivet.blogspot.dk/

Jeg hedder Rikke, er gift med Kim og mor til Liam fra juli 2009 og Linus fra april 2012.

Liam og Linus er født med en sjælden neurologisk udviklingsdefekt som hedder Microcephali. Dette betyder at hovedstørrelsen er mindre end normalt. Hjernen vokser og udvikler sig ikke som den burde.

Når hjernen ikke udvikler sig som den skal, kan der opstå alle former for dysfunktioner, lige fra kognitive til motoriske.

I Liam og Linus' tilfælde drejer det sig bl.a. om udfordringer ved at sortere sanseindtryk, sproglige forsinkelser, massive søvnproblemer, spiseproblemer og problemer med impulskontrol.

På trods af deres udfordringer giver Liam og Linus os så meget glæde og kærlighed. De gør hver dag i vores liv til et helt unikt eventyr.

Denne blog vil handle om vores hverdag, kreative udfoldelser, gode ideer & familieliv.

Den vil desuden være krydret med vores erfaringer med sundhedsvæsenet, kommunerne, hjælpemidler, tegn til tale og meget mere.

 

 http://flikflakfamilie.dk/

Jeg er en 33 årig cand.mag. i dansk og psykologi. Til hverdag arbejder jeg med integration i en kommune.

Min familie består af min mand, jeg selv og vores to sønner, Aksel fra marts 2008 og Eskild fra oktober 2011. To dejlige drenge. Aksel har dog nogle særlige udfordringer at kæmpe med, han har nemlig diagnosen infantil autisme, en diagnose som indvirker på hele familiens hverdag. Læs mere om autisme her.

Da det gik op for os, at Aksel ikke udviklede sig som andre børn, begyndte jeg naturligvis som det første at undersøge en masse om hans handicap. Det fandt jeg en masse materiale om. Derimod havde jeg svært ved at finde ret meget om, hvad det egentlig betød for vores familie, at vi nu havde et handicappet barn.

Jeg er grundlæggende et positivt menneske med lyst til livet. Den information jeg fandt på nettet og i bøger fokuserede meget på problemerne og de svære ting i forhold til at have et handicappet barn. Der var masser af brugbar viden, men jeg manglede inspiration til, hvordan vi kunne fortsætte med at have et godt og positivt familieliv med vores handicappede barn.

Derfor har jeg nu oprettet flikflakfamilie.dk. Som et sted der samler information og ideer, samt giver eksempler på hvordan familielivet kan leves, selvom det slår flikflak. Forhåbentlig vil du finde inspiration og nye input til, hvordan man lever et godt familieliv med et handicappet barn.

 

http://kampenforthor.christinapav.dk/#home

Min søn har APD

Min kamp for Thor

Jeg vil bruge denne blog til at fortælle om det at have en søn med en sjælden hørelidelse.

 

http://www.duclos-julsdorf.dk/

Da vi startede denne side, så skulle det være en side hvor vi glad og ubekymret skulel fortælle om livets gang hos os, med vægt på Katarinas graviditet og venten på vores første barn.

Men ikke alting går som planlagt …

Vores barn har hjertefejlen Hypoplastisk Venstre Ventrikel Syndrom (HLHS) som betyder at venstre hjertekammer er underudviklet og ikke deltager i hjertets kredsløb.

Her på siden vil vi fortælle mere om vores oplevelser og overvejelser, og med tiden vil vi skrive om hvordan det hele skrider frem. Men vil vil også gøre opmærksom på at der er meget stor forskel på, hvordan det går med disse børn. Derfor vil vi anbefale andre/evt kommende forældre til HLHS børn at læse de andre familiers hjemmesider også. Vi vil gerne prøve at formilde kontakt til andre familier, som ikke er på nettet, ved behov.

Vores datter har desværre fået en del andre ting med, som almindelige børn også fejler. Men heldigvis kan der jo gøres noget ved dette også.

 

 

 

 

Ergoterapeut, Kis Holm Laursen | CVR: 36565772  | Tlf.: 22579540 | khl@detunikkebarn.dk