Forældrerådgivning
– Få hverdagen til at hænge sammen

Forældrerådgivning
– Få hverdagen til at hænge sammen

Jeg rådgiver og vejleder ift. ansøgninger og anker, samarbejdet om barnet i familien og netværket, samt planlægning af hverdagen for barnet.

Få hverdagen til at hænge sammen

Hvordan skaber du de bedste rammer for dit barn? Jeg rådgiver og vejleder om samarbejdet med sagsbehandler, institution og skole. Du kan også få rådgivning om, hvad du kan gøre hjemme for at skabe de bedste muligheder for trivsel og udvikling hos dit barn.

Kontakt mig uden beregning for at høre, om jeg kan hjælpe jer med det, der fylder mest i lige netop jeres familie.

Rådgivning til forældre til børn med sjældne fysiske handicap og kroniske sygdomme

Forældrerådgivning handler for mig om at hjælpe jer til at få tid overskud til primært at være forældre for jeres barn. Konkret kan det være rådgivning og hjælp til ansøgninger, anker, og samarbejde med kommune, institution og skole. Jeg rådgiver også om, hvad I kan gøre hjemme, for at skabe de bedste muligheder for trivsel og udvikling hos jeres barn.

Jeg rådgiver og giver vejledning i forhold til:

 • Ansøgninger og anker på afgørelser
 • Samarbejdet om barnet i familien og netværket
 • Planlægning af hverdagen for barnet.

Forældrerådgivning kan også være:

 • Bolig flytning og indretning
 • Rejse
 • Skole – specialskole herunder afklaring af hjælperbehov
 • Bilansøgning
 • Samarbejde med kommunen
 • Hjælpemidler – kørestol, gangstativ
 • Siddestilling problematikker
 • Udredning og beskrivelse af barnets hverdag​.

Det siger forældrene:

"Kis har en fantastisk evne til at se tingene fra flere sider og forstår barnet og dets behov. Vores søn synes, at Kis er den, der forstår ham bedst - hun lytter til det han siger og oversætter, så alle forstår hvad han mener. Det kan være rigtig svært for barnet, at sætte ord på. For barnet ønsker bare at være som vennerne. Specielt hvis ens handicap ikke er synligt. Men hun har fået ham åbnet op og ved lige hvordan han har det og hvordan man kan hjælpe ham. Hun ved så meget mht. Ansøgninger til kommunen, hjælp i skole/hjem, uddannelsen. Ærlig talt, jeg tror ikke vi nogensinde finder en med så unik en viden. Hun har for det meste et svar lige med det samme og ellers så finder hun svaret.”

Monika Madsen

"Jeg stod og manglede professionel hjælp udefra, og fik anbefalet Kis. Efter en god snak i telefonen, var jeg overbevist. Kis hjalp mig med at vurdere min boligansøgning, og de papirer jeg hidtil havde modtaget fra kommunen. Hun kom ind fra en helt anden vinkel end den jeg hidtil havde haft, og hun fik talt mig ned fra min hyperstressede tilstand, så jeg kunne se mere nuanceret på situationen og dermed også kommunikere bedre med mine sagsbehandlere. Desuden kunne hun bidrage med både lovtekster og principafgørelser, og med det i hånden, udover hendes vurdering af kommunens hidtidige funktionsbeskrivelse af min søn, så kom vi videre henimod en løsning af vores boligsituation. Jeg kan kun varmt anbefale Kis."

Helle Gaardboe Folden