Lad mig hjælpe dig med at få ro i hovedet

Har du bekymringer om dit barns fremtid? Føler du dig drænet for energi, fordi hverdagen er svær at overskue? Er du frustreret over, at fagpersoner og kommunen ikke forstår dine og dit barns behov? Hvis du kan nikke genkendende til bare én af disse ting, vil mine webinarer være til stor hjælp for dig.

næste webinar

Kommunestress

Afholdes tirsdag d. 16/4/2024 klokken 19:30

Hvad kan du gøre for dig selv i samarbejdet med fagpersoner og kommunen, så du ikke bliver overvældet af de opgaver og krav, som de stiller dig? På dette webinar får du helt konkrete redskaber til, hvordan du kan gøre processen lettere for dig selv, i et årelangt samarbejde med kommunen om barnet. Webinaret varer 30 minutter, hvorefter der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Kommende webinarer

30/4/2024

Kommunikation med barnet

Få vejledning i, hvordan du kan tale med barnet og søskende om diagnosen, sygdom og forskelsbehandling.

14/5/2024

Barnets sociale liv

Få redskaber til at styrke dit barns sociale kompetencer i gruppesammenhæng, samt hjælp til at støtte barnets selvforståelse, accept og tilpasningsevne.

28/5/2024

Stop bekymringerne

Få viden om, hvordan du undgår at lade bekymringer og negative følelser påvirke dit humør, din adfærd og dine beslutninger.

11/6/2024

Bliv forstået

Få redskaber til at skabe større forståelse for dine handlinger, både hos fagpersoner, familie og venner.

25/6/2024

Søskende

Få indsigt og viden om, hvordan du skal tage hånd om søskende, samt vejledning i, hvordan du kan skabe plads til dem i jeres familie.

Webinarerne giver dig

Øget trivsel for alle i familien

Viden, vejledning og redskaber til at træffe de beslutninger, der er bedst for barnets trivsel, livsglæde og fremtid

Mulighed for at få ro i hovedet og maven

Professionelle erfaringer

Mere end 20 års erfaring

Vejleder i DFOI siden 1999

Certificeret metakognitiv terapeut

Forfatter af e-bogen 'at vælge lykken'

Vært for 6-episoders podcast

"Kis har en stor faglig viden, og brugbare redskaber til hjælp i hverdagen. Derudover har hun også en stor personlig erfaring, så hun netop evner at sætte sig ind i de tanker og følelser man kan have som forældre til børn med handicap eller kronisk sygdom. Jeg bruger ofte Kis’ råd og vejledning i hverdagen, og kan kun anbefale andre at gøre det samme."

Anne Line Søgaard

"Vi har brugt Kis flere gange som bisidder, og har fået sparring og vejledning af hende. Kis er altid meget professionel. Hun har den skarpeste faglige hjerne, og det største hjerte. Hun har for vores familie gjort en ubeskrivelig stor forskel"

Sidsel Nielsen

"Kis er altid ærlig, kærlig og kompetent i sin rådgivning. Kombinationen af ergoterapeutuddannelsen og erfaringen som mor til et barn med særlige behov er helt unik og givende. Jeg vil varmt anbefale Det Unikke Barn!"

Heidi Sondaj

"Kis Holm Laursen er et empatisk menneske, som har prøvet de fleste problematikker selv, i forhold til det at have et barn med en sjælden sygdom eller et svært handicap. Derfor er Det Unikke Barn stedet, du skal henvende dig til, hvis du vil have ærlig og seriøs rådgivning og vejledning. En klar anbefaling fra mig."

Tina Sørensen

"Jeg havde fornøjelsen af at deltage på et kursus hvor Kis var oplægsholder. Det var nærværende og empatisk, og jeg fik en masse brugbare redskaber til min hverdag som mor til en handicappet dreng. Kis kom også med en masse råd til at optimere samarbejdet med skole og kommune. Kæmpe anbefaling herfra."

Marianne Iversen

"Det unikke barn har lige hjulpet med en klagesag vedrørende min søn. Jeg er super taknemmelig for det, da jeg syntes mine egne kræfter/ressourcer i denne omgang var brugt op. Jeg kan stærkt anbefale det til andre - både samarbejdet, fagligheden og den hurtige behandling af sagen."

Merethe Schlosser

"Vi oplevede Kis til foredrag og må give 5 kæmpe store stjerner! Det var nærværende og meget lærerigt! Som mor til et kronisk sygt barn gav det mig så mange hverdagsstrategier! Det var meget tydeligt at mærke, at Kis vidste lige præcis hvordan jeg havde det og hvad jeg tumler med i hverdagen! Det var dejligt at mærke en person der turde være nærværende i samtalen OG blive i den, selvom den omhandlede et sygt barn!"

Marie Louise Vinther

Min historie

Mit navn er Kis Holm Laursen. Jeg hjælper forældre, socialrådgivere, pædagoger, lærere og skoleledere med at skabe de bedste rammer for børn med handicap, komplekse diagnoser eller kronisk sygdom. Jeg har selv en datter med et svært fysisk handicap, så jeg ved, hvordan du har det.
I 1997 kom min datter, Marie, til verden. Hun blev født med en sjælden diagnose, kaldet Osteogenesis Imperfecta, i svær grad. ”Hun er i risiko for at dø inden for det første år’’, sagde lægerne.

Marie er nu 27 år, har haft over 500 knoglebrud, er ca 1 meter høj og permanent el-kørestolsbruger. Hun har et liv, hun selv har kontrol over, og som hun selv bestemmer over. Undervejs i de 27 år har jeg mødt mange udfordringer, som jeg ikke vidste fandtes. Jeg vidste ikke altid, hvad jeg selv kunne gøre, men med nysgerrighed og søgen om viden, har vi altid fundet en måde at komme videre på.

Den praksisuddannelse, livet har givet mig, sammen med min tilgang som ergoterapeut, trækker jeg på, når jeg hjælper forældre med at finde løsninger, der støtter børn og unge med handicap og sjældne diagnoser i at udvikle sig.
Kis Holm

Kontakt mig

Jeg vil gerne invitere dig til at kontakte mig, så vi kan tage os en gratis og uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Du kan også tilmelde dig mine gratis webinars, hvor du har mulighed for at stille mig spørgsmål.