Ergoterapeutisk Faglig Sparring

Forældre med børn med handicap og kronisk sygdom har en ”unormal” helt normal hverdag. Dagligt eller på ugebasis skal der tages beslutninger eller dækkes særlige behov hos barnet, søskende, en selv eller andre omkring barnet. Du får adgang til ergoterapeutisk sparring om prioriteringer og valg i barnets og din hverdag i et unikt netværk med andre forældre.

145 kr./md
*Efter 3 mdr. 95 kr./md. – Efter 6 mdr. 75 kr./md.

”Jeg føler mig ikke alene om at have udfordringer.”

”Følelsen af fællesskab får små håb til at spire.”

”Jeg kan spejle mig i de andres liv.”

”Du har givet os et ståsted og en vished om ikke at være alene”

Introduktion til De Unikke Forældres Netværk

Som forældre kan du have behov for et sted, hvor du kan høre andres erfaringer og gode råd om hverdagen, tanker og følelser. Et sted hvor du kan fortælle om og spørge ind til alt hvad der fylder i hverdagen. Som feks:
  • Barnets hverdag
  • Din hverdag
  • Smerter som påvirker barnets hverdag
  • Nedsat udholdenhed og den hårde prioritering i hverdagen
  • Hospitalsbesøg og hvordan du støtter barnet
  • Søskendes særlige situation og behov
  • Dine behov og hvordan de opfyldes
  • Og alt det andet der følger med i hverdagen…

Nu kan du være med i et særligt netværk, hvor du kan hente inspiration til og viden om hverdagen med et barn med fysisk handicap eller kroniske sygdom. Netværket skaber et fællesskab med plads til sparring imellem forældre og du får sparring fra Kis Laursen – ergoterapeut ved Det Unikke Barn.

Du lukkes ind i netværket via en abonnementsordning, som er helt uden binding og hvor prisen falder over tid. De første 3 mdr. koster 145,00 kr. pr måned, derefter falder prisen til 95,00 kr. pr måned og efter 6 måneder sænkes prisen til 75,00 kr. pr måned. Her bliver prisen fast så længe du ønsker at være en del af netværket

”Kis har en fantastisk evne til at se tingene fra flere sider og forstår barnet og dets behov. Jeg tror ikke vi nogensinde finder en med så unik en viden…”

Hvad får du ud af et abonnement?

Et abonnement giver dig adgang til netværket, hvor du i et trygt fællesskab spørger ind til andres erfaringer. I netværket får du adgang til unik rådgivning og sparring af Kis Laursen, ergoterapeut fra Det Unikke Barn.

Udover et fantastisk netværk får du:

^

Lukket netværk

Adgang til en lukket Facebook gruppe med forældre til børn med fysiske handicap eller kroniske sygdom. Erfaringsudveksling og vidensdeling faciliteres af Kis Laursen, ergoterapeut.
^

Find svar

Mulighed for at stille spørgsmål og få rådgivning af ergoterapeut Kis Laursen.
^

Særlige prisaftaler

Særlige priser for abonnenter ved køb af klippekort på 3 eller 5 timer, minimum 10 % rabat. Samt særlige tilbud, der slåes op i gruppen.
^

Webinarer

Adgang til webinar hver måned, med fokus på hverdagen for børn og unge med fysisk handicap/kronisk sygdom og de særlige udfordringer de har. Efter hvert webinar er der mulighed for sparring om emnet med ergoterapeut Kis Laursen
^

Påvirk webinarets emner

Mulighed for at påvirke emnet til kommende webinarer.

^

"At vælge lykken"

Efter 3 mdrs. abonnement får du din egen udgave af e-bogen ”At vælge Lykken”.

Du er med til at bestemme hvad der skal afholdes webinar om i forhold til hvilke problematikker, der er behov for at få nye øjne på hjemme hos jer.

Du kan slå et emne op i gruppen eller skrive til Kis på KHL@detunikkebarn.dk hvis der er et særligt emne, en problematik eller dilemma, som du gerne vil have uddybet.

”Andre forældre i en lignende situation kan give nogle gode råd til praktiske situationer, som man ikke kan læse i en bog.”

”Der er et tomrum forbundet med at have et barn med handicap. Det udfyldes sammen med de andre forældre, som står i samme situation.”

”Mine ”almindelige” veninder har svært ved at forstå hvad det betyder at være indlagt med sit barn.”

Fællesskabet i gruppe betyder, at du kan sparre med de andre forældre om hvordan de løser udfordringer hjemme ved dem – hvad siger de og hvad gør de helt konkret i de særlige situationer, der opstår omkring hverdags aktiviteter.

Med et abonnement får du adgang til alt den erfaring og viden, som jeg har som ergoterapeut og mor. Både fra hverdagen og fra kurser samt den undervisning som jeg deltager i. Det deles med dig via opslag med referater, refleksion og webinar.

Dette netværk er særligt til forældre med børn med fysisk handicap og kroniske sygdom. Der er fokus på hvad du som mor eller far kan gøre for at støtte barnets udvikling og skabe de bedste vilkår omkring barnet for udvikling og trivsel. Du styrker både dine egne, barnets og resten af familiens kompetencer via dette abonnement.

Vil du prøve at være med så tilmeld dig abonnementet her:

Med andre forældre til børn med handicap kræver det ikke lange forklaringer om hvordan det er at være indlagt, have et barn i smerter. Den evige bekymring for ens barn

Jeg har fået redskaber til mit forældreskab til barn med handicap

Dine opslag og fortællinger har været grobund for gode og nødvendige refleksioner om mit eget familieliv

Tak for dig, din ærlighed og fordi du tør vise din egen sårbarhed

Om Kis Laursen

Mit navn er Kis Holm Laursen. Jeg hjælper forældre, socialrådgivere, pædagoger, lærere og skoleledere med at skabe de bedste rammer for barnet med handicap, komplekse diagnoser eller kronisk sygdom.

Jeg håber at du vil være med i dette unikke forældrenetværk. Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig.

Abonnementet er uden binding, så du kan til en hver tid melde dig ud igen. Opstartsprisen er 145.00 kr. pr. mdr de første 3 mdr, derefter falder prisen til 95,00 kr. pr md. Og derefter er prisen kun 75,00 kr pr måned i al den tid du har lyst til at være med.

Webinarerne er kun tilgængelige for abonnenter, de sælges eller vises ikke andre steder.

Kis Laursen

Som medlem får du min bog helt gratis!

“At vælge lykken”

Efter 3 måneders medlemskab af De Unikke Forældres Netværk får du e-bogen “At Vælge Lykken”. E-bogen indeholder fortællinger fra mit eget liv som mor til Marie med Osteogenesis Imperfecta og Kristine som er storesøsteren i vores familie. Fortællingerne er skrevet som terapi for mig selv og var startskuddet til mine første personlige foredrag.

Det Unikke Barn - Ebog

”Vi har fået en indsigt i livet, i vores valg og en indsigt i at fejle, at falde og rejse sig igen.”

”Vi er ved at lære at give slip på vreden, frygten og ikke mindst idealet om at kunne det hele.”

”Vi er langsomt ved at finde os til rette med, bare at være os – og at det faktisk er helt okay.”

”Det betyder rigtig meget, at man ved der findes folk som tilbyder hjælp og støtte.”