Foredrag om livsvilkårene
med et handicappet barn

Foredrag om livsvilkårene
med et handicappet barn

Foredrag og kurser fra Det Unikke Barn tager udgangspunkt i viden, erfaring og indsigt i familielivet med et barn med handicap, komplekse diagnoser og kronisk sygdom. Der krydres med fortællinger fra erfaringer både fra de familier jeg møder, samt mit eget liv med en datter med et svært fysisk handicap.

Kis Holm

Foredrag med personlig & faglig styrke

Jeg sætter gerne et foredrag sammen udfra jeres behov. Gennem mit personlige og faglige netværk har jeg mulighed for at sætte en temadag sammen med deltagelse af private socialrådgivere, psykologer, hjælpemiddelfirmaer eller andre forældre. Nedenstående er foredrag jeg har afholdt og som derfor er på hylden.

Ring til mig på 22 57 95 40, så finder vi ud af, hvordan jeg kan inspirere jer.

Personlige foredrag:

Familielivet med et barn med særlige vilkår

Fagligt og personligt foredrag, hvor jeg fortæller om reaktioner hos forældre i krise og sorg. Hvad gør de stærke følelser ved forældrenes samarbejde med omverdenen? Et foredrag med fokus på, hvad man som forældre selv kan gøre for at skabe et liv, man kan holde til i længden.

Et liv i alarmberedskab

Et meget personligt foredrag, hvor jeg går i dybden med det at møde magtesløsheden, angsten for at miste – men også det at vælge glæden og lykken.

Smerter eller nedsat udholdenhed hos børn

Et foredrag om barnets vilkår i en hverdag med smerter eller nedsat udholdenhed. Fokus er på at give redskaber til, hvordan man via barnets sanseintegration kan opnå en bedre trivsel, mestring og lindring. Barnets hverdag skal tilpasses med fokus på trivsel og en fortsat udvikling hos barnet.

Foredrag med fokus på familien:

Søskende til børn med særlige vilkår

Et foredrag om søskendes vilkår og om, hvordan de voksne omkring barnet kan støtte søskende, der lever med særlige belastninger i deres hverdag.

Kampen med systemet

Et foredrag om forældrenes følelse af at kæmpe med systemet. Hvorfor oplever forældrene samarbejdet som en kamp, og hvad kan man som fagperson gøre for at påvirke kampen, så den bliver mindre. Det drejer sig ikke om bevillingsniveauet men om samarbejdet.

Jeg sætter et unikt foredrag eller kursus sammen til dig!

Jeg sammensætter det optimale foredrag og kursus ud fra dine specifikke behov. Kontakt mig for at høre nærmere om de forskellige muligheder.