E-bog:
“At vælge lykken

Det Unikke Barn - Ebog

E-bog fra Det Unikke Barn

Fortællinger fra mit liv som mor til Marie med Osteogenesis Imperfecta og Kristine som er storesøsteren i vores familie. Fortællingerne er skrevet som terapi for mig selv og var startskuddet til mine første personlige foredrag. Igennem “Det Unikke Barn” har jeg mødt mange forældre, og har erfaret, at mine tanker og følelser er genkendelige for mange.

Sådan kan du få dit eksemplar af “At vælge lykken”

Du kan få bogen “At vælge lykken” som e-bog eller som trykt eksemplar. Du vælger udgave via knapperne herunder. Hvis du vil vide om jeg kan hjælpe dig i din hverdag, er du altid velkommen til at bestille en uforpligtende samtale på tlf. 22 57 95 40

Podcasts

"Ham kan vi da ikke have"

Lyt til fortællingen om den første kaotiske tid, når barnet får et svært handicap, sjælden diagnose eller kronisk sygdom.

"At få det bedste ud af det"

Efter en kaotisk start skal forældrene skabe en hverdag med barnet og de anderledes vilkår end, de havde forestillet sig.

"500 personer og mange flere"

Der er mange fagpersoner rundt om barnet med et svært handicap, en sjælden diagnose eller en kronisk sygdom.

"At betale prisen"

Det har en pris, både økonomisk og personligt, at få et barn med et svært handicap, en sjælden diagnose eller en kronisk sygdom. Forældrene fortæller her betydningen.

"Jeg gider ikke mere"

Det kan kræve næsten overnaturlige fysiske og psykiske kræfter af forældrene, at leve i en hverdag med et barn med svært handicap, sjælden diagnose eller kronisk sygdom.

"Mit hjerte stopper ikke med at slå"

Angsten for at barnet skal dø og tankerne omkring at ønske døden for sit barn er svær at snakke om. I denne episode lukker forældrene os ind i deres følelser.