Referencer

Referencer

Et lille udpluk af sager jeg har arbejdet med. Ring til mig på 22 57 95 40, hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forhold til et barn med en sjælden diagnose, et fysisk handicap eller en kronisk sygdom.

Hvad siger kunderne om samarbejdet med Det Unikke Barn?

Rådgivning Svendborg Kommune

“Jeg har haft – og har fortsat – stor glæde af et meget tæt og ligeværdigt samarbejde med Kis Holm. Kis har en stor faglig viden – og ikke mindst – personlig erfaring med OI, hvilket har betydet, at hun altid kan svare på de spørgsmål jeg har. Hun har været god til at dele viden omkring eventuelle fremtidige udfordringer, så jeg er rustet med faglig viden, når/hvis behovet kommer.”

Rikke Møllegård Hansen

Socialrådgiver, Svendborg Kommune, Familieafdelingen

Boligsag

”Jeg stod og manglede professionel hjælp udefra, og fik anbefalet Kis. Efter en god snak i telefonen, var jeg overbevist. Kis hjalp mig med at vurdere min boligansøgning, og de papirer jeg hidtil havde modtaget fra kommunen. Hun så sagen fra en helt anden vinkel end den jeg hidtil havde haft. og hun fik talt mig ned fra min hyperstressede tilstand, Jeg kunne se mere nuanceret på situationen og dermed også kommunikere bedre med mine sagsbehandlere. Desuden kunne Kis bidrage med både lovtekster og principafgørelser, og med det i hånden, udover hendes vurdering af kommunens hidtidige funktionsbeskrivelse af min søn, så kom vi videre henimod en løsning af vores boligsituation. Jeg kan kun varmt anbefale Kis.”

Helle Gaardboe Folden

Rådgivning Svendborg Kommune

“Kis er dygtig til i samarbejde med både forældre og fagpersoner at kunne være ærlig og realistisk samtidig med at hun er meget ordentlig og god til at forklare og beskrive omstændighederne, både fra et fagligt- og forældreperspektiv.”

Maria Krongaard-Mikkelsen

Fysioterapeut, Svendborg Kommune, PPR

Bisidder

”Kis, var med som bisidder til møde i kommunen omkring vurdering af støtte til min datter. Det var en stor hjælp at have Kis med. Kis er rolig og professionel og har god situationsfornemmelse for, hvornår hun skal byde ind.”

Berit Landbo

Skolesamarbejde

”Det unikke barn” – Kis har en fantastisk evne til at se tingene fra flere sider og forstår barnet og dets behov. Vores søn synes, at Kis er den, der forstår ham bedst – hun lytter til det han siger og oversætter, så alle forstår, hvad han mener. Det kan være rigtig svært for barnet at sætte ord på, for barnet ønsker bare at være som vennerne. Specielt hvis ens handicap ikke er synligt. Men Kis har fået ham åbnet op og ved lige, hvordan han har det, og hvordan man kan hjælpe ham. Hun ved så meget med hensyn til ansøgninger til kommunen, hjælp i skole/hjem og uddannelsen. Ærlig talt – jeg tror ikke vi nogensinde finder en med så unik en viden. Hun har for det meste et svar lige med det samme og ellers så finder hun svaret”.

Monika Madsen

Observationssag

“Kis var med i en observationsopgave på et barn med en sjælden diagnose. At have Kis med betød, at vi fik beskrevet barnets fysiske reaktioner både i institutionen og hjemme. Kis beskrev observationerne i relation til pigens sjældne diagnose i en skriftlig rapport. Den skriftlige rapport er efterfølgende blevet brugt som udgangspunkt for den videre plan, som både forældre, institutionens personale og jeg som sagsbehandler er enige om. Det har betydet meget for den fælles forståelse af barnet, og har derved givet et mere positivt samarbejde om barnet.”

Pia Schjøtt

Haderslev Kommune

Vil du være med til at give et barn de bedste udviklingsmuligheder?